Tudtok olyan szakmákat amelyekhez nincs szükség fizikára, kémiára, informatikára azonban jól keres és könnyen el lehet helyezkedni vele?
Figyelt kérdés
16 éves tanuló vagyok azonban megszeretném találni a nekem megfelelő szakmát, de a felsorolt tantárgyakat nem igazán szeretem igy nincs ötletem, hogy mi lehetnék ha ''nagy'' leszek.Van valami tanácsotok?2014. nov. 30. 18:42
1/4 anonim válasza:
Politikus. Semmi nem kell hozzá, csak hosszú nyelv.
2/4 anonim válasza:
Nyelvtanár, fordító. Nekem ez ugrott be. Nekem sem mennek valami jól a felsorolt tantárgyak, ezért én is fordíton/nyelvtanáron gondolkodok. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy a nyelek nem a kedvenceim, azonban imádom a sportot, a bioszt is eléggé és egy olyan munkát szeretnék ahol kutatok
2014. dec. 1. 12:50
4/4 anonim válasza:
Orvos? Mondjuk oda kémia is kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!