Mit terveztek nyárra, vagy mit reméltek, mi lesz nyáron?
Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 21:36
1/9 anonim válasza:
remélem lefogyok nyárra. Végre nem kell mennem sehova és pihizhetek. Sokszor jobb ha nem megy az ember nyaralni, pl engem mindig kizökkent és utána nem tudok úgymond visszaállni.
2/9 A kérdező kommentje:
Én is addigra le szeretnék adni pár kilót. :) Sok sikert a fogyókúrádhoz. :)
2010. jan. 30. 21:51
4/9 anonim válasza:
Óóó hát hol lesz az még...XD Egyébként barátokkal szeretnék lenni, sokat pihenni, mindenfelé járni, NAPOZNI sokat...ááá de jó lenne, ha vége lenne a télnek...
5/9 anonim válasza:
Remélem, addigra meglesz a diplomám, a lakásom, és elkezdhetem szervezni a több évre szóló tanulmányaimat és munkámat az Egyesült Államokban egy világhírű cégnél, amihez már csak az kell, hogy kint legyen hol laknom (ennek majd a nagykövetségen utánajárok, tudnak-e segíteni, de már néztem lakhatási lehetőséget), legyen meg itt a diplomám, és legyen egy kezdő pénzem, az esélyt megkaptam, olyan álmom válna ezzel valóra, ami sokaknak tényleg csak álom.
6/9 anonim válasza:
Én is szeretnék lefogyni nyárra:D Meg találni vmi diák munkát.Jó lenne.Aztán sok-sok buli,reggelig táncolás,hülyülés,barátok,alvás,pihizés-ha nem lesz meló-megyek strandolni,pasikat nézni,napozni,fürdeni,táborba,balcsii:)megyek meglátogatni unokatesóimat,nagynénémet,barátnőmet ország másik végébe.Egész nap lustálkodni,néha kockulni,annyit amennyit csak akarok.És nem kell tanulni,korán kelni...folytassam?:D
Jajj csak tartanánk már ott!:)
7/9 anonim válasza:
-10kg
-buli
-balaton
-kocsma
-egy nő
-buli
-party
-kocert
-fesztivál
-buli
-buli
jah meg BULIIII
8/9 anonim válasza:
-fogyni
-szépülni
-sok séta
-fürdés
-buli
-pihi
-edzés
-találkozás a szerelmemmel(L)(K)
-egész nap kint lenni
-barnulni
-MELEGEDNIII:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!