Jól tettem, vagy akkor is kiderítek a telefonszámom?
Figyelt kérdés
Lányomnak rendeltem a www.partikellekaruhaz.hu-ról egy hajlakkot,azt hittem 1100ft,de kiderült az a szállítóköltség.Azt írták,ha munkanapon 2 napon belűl nem veszem fel a telefont és /vagy nem elérhető az(tehát nincs ilyen szám)törlik a rendelést.Én átírtam minden adatot,nehogy kihozzák.Lehetséges,hogy mégis kihozzák?:/2010. jan. 30. 20:38
1/2 anonim válasza:
Szerintem azért kértek telszámot,hogy megerősitsd a megrendelést,vagyis tényleg te kérted-e.Ha nem érnek utol,akkor nem szállitanak gondolom.
2/2 anonim válasza:
ha törlik a rendelést, akkor szerintem nem viszik ki. Max megmondod, hogy ezt nem te rendelted :) vagy ilyet nem lehet? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!