A három lottó közül a skandin a legnagyobb az esély a telitalálatra?
Gondolom hogy igen mivel 35 szám/7 ikszelés
Csak jobb mint 90 számbol 5 vagy mint 45/6
Ki hogy látja ezt?
Ha nagyon sokat szeretnél nyerni, akkor a kisebb esély ellenére is inkább az 5-öst játszd. Az a legnépszerűbb, s legjobban fizető. Tisztán matematikai alapon a nyerési esélyek:
5-ös: 1:43 949 268
6-os: 1:8 145 060
7-es: 1:3 362 260
De nézd meg a kifizetéseket is! A skandinávot kevesebben játsszák, ezért kevesebb a befolyó összeg is. Nyerni könnyebb, a kevés pénz többfelé oszlik.
Pl. a legutolsó húzások:
5-ös: várható 1.282 millió
6-os: 288 millió
7-es: 35 millió
A halmozódások eredményeként szinte minden évben megdőltek a csúcsok. 1999 szeptemberében már 1 milliárd forint feletti volt a főnyeremény, 2003 november 29-én pedig az Ötöslottó történetének eddigi legnagyobb nyereményével: 5 milliárd 92 millió 890 ezer 758 forinttal lett gazdagabb egy játékos.
A Hatoslottóban, annak bevezetésétől kezdve érvényesül a halmozódási szabály. Ennek eredményeként 2002-ben már fél milliárd forintnál is nagyobb főnyereményt is kifizettek.
A Skandináv lottón az eddig elért legnagyobb nyeremény 684 millió forint volt 2011 29. játékhetén.
Hát mint minden más szegény,nekem is szükségem lenne rá de én nem elinnám meg ilyenek hanem vennék egy házat! Auto sem kellene! Most 35 millio a fonyeremény a skandin!
5-10 millio kozott vennék házat a többibol meg havi 110ezerbol simán elég volna és kozben ugyanugy dolgoznék is!
Még nagyon fiatal vagy, én meg öreg. Szomorú, hogy olyan dolgokhoz, amelyek mindenki számára könnyen elérhetőnek kellene lennie, csak valami csoda árán megvalósíthatóak.
A megélhetési bűnözés mellett nálunk van megélhetési szerencsejáték is. Nem a megszállottakra gondolok, hanem olyanokra mint amilyen te is vagy. Lottózom magam is, de nem a játék kedvéért, hanem hogy hátha…
Nem véletlen, hogy a különféle tévés vetélkedőkben is elég gyorsan kiszállnak emberek a kevés, de biztos pénzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!