Az igaz, hogy levelezés során is bele lehet szeretni valakibe?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy levelezés során is lehet úgymond "szerelmesnek" lenni, ha nagyon jól, bensőségesen tud folyni a levelezés, meg ha sok a közös téma...2010. jan. 30. 19:58
1/4 anonim válasza:
Hát én nem hallottam, de megtapasztaltam a saját bőrömön. Úgyhogy, valszeg, igen.
2/4 anonim válasza:
Bele tudsz szeretni a levelezőpartneredbe, de nem biztos, hogy tényleg szerelmes vagy abba az emberbe, aki a leveleket írja neked. Ezt úgy értem, hogy interneten keresztül sok minden nem "jön át", pl hanghordozás, viselkedés, egyebek, amik nagyon fontosak, ezért az ember mindig képzeli valamilyennek a másik illetőt, de valójában nem biztos, hogy tényleg olyan, mint amilyennek az ember elképzelte. De egyébként szerintem ettől függetlenül lehetséges!
3/4 anonim válasza:
én is megtapasztaltam. és ha nem illetek össze, kib.szott nagyot lehet csalódni, ha többet találkoztok.
én biztos hogy nem fogok többet neten ismerkedni.
és szégyellem hogy ennyi idős létemre ilyen naiv voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!