Narutoból ki a kedvenc karaktered és miért?
Figyelt kérdés
Nekem Minato, Kushina és Naruto. Azért mert Minato olyan mint, az apukám, Kushina mint, anyukám és Naruto olyan mint az öccsém.2014. nov. 29. 16:45
11/17 anonim válasza:
Rock Lee es Gaara.. a kettejuk kozti harc ota mindketto orok kedvenc..
Talan meg Minato es Itachi, a stilusuk es a teknikajuk miatt..
12/17 Killmepls12 válasza:
Természetessen PBITO... Nagy RESPECTET érdemel.. Kemély a sztoria... Kakashi sok mindent koszonhet neki
13/17 anonim válasza:
Obito, Itachi, Sasuke, Naruto, Minato, Gaara, Shikamaru.
Boruto-ból: Shikadai, Sarada, Mitsuki, Konohamaru, Sasuke, Naruto.
14/17 anonim válasza:
Nekem gonoszok közül kimimaro jók közül Kakashi és jiraya
15/17 anonim válasza:
Kushinát én is nagyon birom meg akit nagyon bírok az Hashimara az nagyon hülye
16/17 MacskaGamingFNaF válasza:
Haku: A személyisége nagyon tetszik, és a megjelenése is marha jó az én véleményem szerint. Nagyon kedves karakter, viszont sajnos a rosszakhoz csatlakozott. Nagyon szíven ütött Haku halála, meg is könnyeztem....tetszik, hogy nem sajnáltattja magát, csöndes. Nagyon szép tőle, hogy mások céljáért küzdött ( Zabuza ). de sok kedvencem van, de ő magasan a legjobb!🖤🖤🖤
17/17 anonim válasza:
Nekem Itachi és Naruto. Itachinak a személyisége és a technikái (meg a kinézete) Narutonak meg a kitartása és a menőő jutsujai meg minden más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!