Hát ez így elég hülyén van megfogalmazva.
Most mit szeretnél tudni?
(kettes vagyok)
Most láttam, hogy a "hasonló témákhoz" odaírtad, hogy "herbal". A herbál nem egyenlő a marihuánával. A herbál szintetikus anyagok keverékéből előállított matéria, amivel dohányárut és növényi törmeléket szoktak átitatni. Ez mondjuk szerintem nem éppen jótékony hatással bír a szervezetre. Tudtommal szívproblémákat okozhat, és nem egy halálesetet fűznek a használatához.
(kettes megint)
Igazából a marijuana hatása szerintem lelkiállapottól, pillanatnyi hangulattól is nagyban függ. Ha alapból rossz, depresszív a kedved, nem feltétlenül fogsz vidulni tőle, de ráparázni sem. Spontán nevetőgörcsöt okozhat, jókedvet, flashelgetsz tőle, de ezt sem úgy kell elképzelni, mint a filmekben látható, hogy szivárványokon repkedő rózsaszín elefántokat látsz. Inkább úgy írnám le az érzést, mint amikor nagyon elgondolkodsz egy dolgon, és azt már szinte vizuálisan a szemed elé képzeled. Na ilyen hatást dob be. Amikor jössz le róla, akkor igencsak éhesnek érezheted magadat, ilyenkor amúgy minden kaja nagyon jól tud esni, jöhet minden mindennel, minden mennyiségben :D És ajánlott bő folyadékot bekészíteni mellé, mer kicsit ki is szárít. Röviden ezt érezheted tőle. De persze a szavakkal nem lehet összefoglalni ezt a komplett érzést.
be lehet -e sokkalni?
persze mindentől belehet ha valaki mértéktelenül és felkészületlenül fogyasztaja akiben van hajlam pszichózisra az miután leteszi könnyen pszichotikussá válhat,illetve az elfojtott traumáidat és az elnyomott rémeket is könnyen a felszínre robbantja aztán vagy feldolgozod vagy jöhet a kés,nem azt mondom hogy egy ördögi dolog,lehet normálisan használni csak a mértékletes fogyasztásból ne napi-heti szintű legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!