Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A rendes fűtől be lehet sokkalni?

A rendes fűtől be lehet sokkalni?

Figyelt kérdés

2014. nov. 28. 16:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát ez így elég hülyén van megfogalmazva.

Most mit szeretnél tudni?

2014. nov. 28. 16:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Arra vagy kíváncsi, hogy meghalhatsz e tőle, ha mondjuk túlzásba viszed, mint pl. a heroin vagy a keményebb drogok esetében? Ha erre gondolsz, akkor a válasz NEM. Szívhat te bálányi mennyiségű füvet, nap mint nap, nem halsz meg tőle. Maximum a tüdőrák visz el, de ugye ez benne van a pakliban akkor is, ha natúr cigit füstöl az ember.
2014. nov. 28. 16:43
 3/9 anonim ***** válasza:

(kettes vagyok)

Most láttam, hogy a "hasonló témákhoz" odaírtad, hogy "herbal". A herbál nem egyenlő a marihuánával. A herbál szintetikus anyagok keverékéből előállított matéria, amivel dohányárut és növényi törmeléket szoktak átitatni. Ez mondjuk szerintem nem éppen jótékony hatással bír a szervezetre. Tudtommal szívproblémákat okozhat, és nem egy halálesetet fűznek a használatához.

2014. nov. 28. 16:55
 4/9 anonim ***** válasza:
De ha viszont arra az acetonnal lefújt szarra gondolsz, amit minimál áron beszerezhetsz bármelyik csövestől, attól viszont meglehet halni. Túl szívni azzal sem tudod magad, viszont állati erős függőséget okoz, ami szép lassan amúgy is leépít.
2014. nov. 28. 17:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Csak azert irtam a Herbált kateg.-be hogy több válasz jöjjön:) a rendes fű re vagyok kíváncsi:) a besokallást arra ertem h amikor elszivom,akkor ráfogok parázni mint a herbálra?
2014. nov. 29. 01:30
 6/9 anonim ***** válasza:

(kettes megint)

Igazából a marijuana hatása szerintem lelkiállapottól, pillanatnyi hangulattól is nagyban függ. Ha alapból rossz, depresszív a kedved, nem feltétlenül fogsz vidulni tőle, de ráparázni sem. Spontán nevetőgörcsöt okozhat, jókedvet, flashelgetsz tőle, de ezt sem úgy kell elképzelni, mint a filmekben látható, hogy szivárványokon repkedő rózsaszín elefántokat látsz. Inkább úgy írnám le az érzést, mint amikor nagyon elgondolkodsz egy dolgon, és azt már szinte vizuálisan a szemed elé képzeled. Na ilyen hatást dob be. Amikor jössz le róla, akkor igencsak éhesnek érezheted magadat, ilyenkor amúgy minden kaja nagyon jól tud esni, jöhet minden mindennel, minden mennyiségben :D És ajánlott bő folyadékot bekészíteni mellé, mer kicsit ki is szárít. Röviden ezt érezheted tőle. De persze a szavakkal nem lehet összefoglalni ezt a komplett érzést.

2014. nov. 29. 02:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2014. nov. 29. 12:46
 8/9 anonim válasza:

be lehet -e sokkalni?

persze mindentől belehet ha valaki mértéktelenül és felkészületlenül fogyasztaja akiben van hajlam pszichózisra az miután leteszi könnyen pszichotikussá válhat,illetve az elfojtott traumáidat és az elnyomott rémeket is könnyen a felszínre robbantja aztán vagy feldolgozod vagy jöhet a kés,nem azt mondom hogy egy ördögi dolog,lehet normálisan használni csak a mértékletes fogyasztásból ne napi-heti szintű legyen!

2014. dec. 3. 15:57
 9/9 anonim válasza:
Sziasztok aki jártas a füvezés világában az felvilágositana privát üziben?? lenne egy pár kérdésem csak olyan irjon akki használta is 23/L
2014. dec. 6. 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!