Mit találjak ki hogy ne menjek dolgozni?
Figyelt kérdés
2014. nov. 28. 15:35
2/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem akarsz dolgozni, vagy csak 1-2 nap pihire lenne szükséged? Ha utóbbi, akkor menj el a háziorvosodhoz, és írasd ki magadat, mondjuk "hasmenésem van/ émelyeg a gyomrom" címszó alatt.
3/3 anonim válasza:
Most ugyanez volt nekem is. Kedden tele lett a tököm mindenkivel és szerdán mentem a háziorvoshoz. Elregéltem, hogy mostanság van egy kis hasmenés, volt egy kis hőemelkedés is, de semmi komoly, erre meg sem vizsgált, se egy vérnyomás mérés, vagy egy torok ellenőrzés, csak írt 2 db vény nélkül kapható gyógyszert és mondta, hogy kedden menjek vissza, addigra megírja a táppénzes papírt. Nem szoktam ilyet csinálni, de évente egyszer belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!