Chili2002 kérdése:
Tudnátok egy pár frappáns szó írni?
Figyelt kérdés
Elkezdtem írni egy storyt de megakadtam. A folytatás megvan, csak a szavakkal vagyok gondban.2014. nov. 28. 15:07
1/9 anonim válasza:
És hol a story? Nézegess értelmező kéziszótárt vagy régi szavak szótárát. Nehéz frappáns szavakat írni ha nem tudjuk mihez kell.
2/9 A kérdező kommentje:
arról szól, hogy van egy csaj aki meghal és a mennybe kerül itt találkozik egy fiúval és lesz egy gyerekük, de ő lekerül a földre.
2014. nov. 28. 15:15
3/9 anonim válasza:
Frappáns szó, pl. a történet. Magyar szövegben 70-es IQ-val ír csak valaki storyt. A sztori már rég beépült a nyelvünkbe sajnos, a story nem is fog.
Ezen felül: mi az, hogy frappáns? Ha a szó jelentését ismered, akkor rájössz, mennyire nagy butaságot kérdezel.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2014. nov. 28. 15:33
5/9 A kérdező kommentje:
Bár nagyon nincs mit.
2014. nov. 28. 15:35
6/9 anonim válasza:
Azért nincs mit, mert nincs kérdés.
Frappáns= hatásos, találó. De hogyan legyen találat, ha nincs cél?
7/9 Koaxk Ábel válasza:
Pl: hidrofúziós maghasadás
Szerintem ez tök jól beilleszthető az aranyos kis történetedbe.
8/9 anonim válasza:
Egyébként igen, ritka nagy fa***ot kérdezel, vagy csak rosszúl tálalod. Én arra számítottam, hogy bemásolsz egy kis részt és a végén, vagy a közepén lenne egy ... és ide beszúrni a frappáns szót. De szerintem te inkább egy fejezetet vársz tőlünk, nem csak szavakat.
9/9 anonim válasza:
fokhagymanyomó, barlangs€ggű, szajha, ágymelegítő, transzvesztita, lopótök, csömbőke, mészkőbarlang, szivesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!