Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Annyi mindent szeretnék...

Annyi mindent szeretnék csinálni mit tegyek hogy megvalositsam?

Figyelt kérdés
Szeretnék nagyon sok helyre elmenni, utazni, a szabadban lenni és rengeteg új sportot kipróbálni. Mindig olyan voltam hogy menni akartam és sok új dolgot kipróbálni, de mivel tanulnom kell és különlegesen jó sem vagyok semmiben ezért nem sok lehetosegem nyílt bármire is. Tanulásból már elegem van, hogyállandóan bent kell uljek és magoljak. Imádok olvasni és sokmindenen gondolkozni új dolgokat tenni, tehát szabad, független akarok lenni. Tudom hogy tanulni kell és tanulok is , de gimi után vagy még gimnáziumban szeretnék valami olyat csinálni amit tényleg szeretek is.
2014. nov. 27. 21:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt itt magyarországon nagyon nehéz lesz megvalósítani!

Gondolj bele, se egy tengerpart ahol legalább némi extrém sportot is ki lehetne próbálni illetve csak pusztán jól éreznie magát az embernek. Valamint, ez minálunk nem működik, ha tisztességgel dolgozol...

2014. nov. 27. 21:31
 2/2 anonim ***** válasza:
majd rájössz, hogy a szabadság milyen drága
2014. nov. 27. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!