Megéri beregisztrálni a munkaügyiközpontba, ha úgy sem jár nekem munkanélküli járadék?
Értem.Csak azért kérdezem,mert már páran mesélték,hogy kb semmit nem sgítenek.Nem szólnak ha indul valami tanfolyam,munkát neked kell ugyan úgy tovább keresni,a stílusról meg nem is beszélve,amit egy kettő megenged magának.
Mire jó az nekik ha olyat vesznek fel,aki regisztrálva van?Nevetséges ez az ország!
"munkát neked kell ugyan úgy tovább keresni"
Ez nyilvan igy van, azt nem fogja helyetted senki megcsinalni.
Gondolom, nem mindegyikben és nem mindegyik munkatárs ugyanolyan.
De nem kell várni, hogy külön értesítsenek téged a tanfolyamokról, munkákról.
Bizonyos időközönként be kell menni konzultációra, vagy nem tudom már, hogy hívták, és akkor te érdeklődj, hogy van-e valami lehetőség, ha nem mondják maguktól.
Ha pályakezdő munkanélküli vagy, vagy már hosszabb ideje vagy munkanélküli, ha 50 év feletti vagy, akkor egy évig támogatják a béredet, tehát a munkáltatónak megéri ilyen embert felvenni, mert kevesebbe kerül neki.
Nem írta ki a válaszom :(
Na mindegy, szóval:
Rosszul gondolod! Én is így kerültem a munkahelyemre és már 10 éve itt vagyok.
De nem kötelező bejelentkezni, ha nem akarsz! Bár nem értem, mi a baj, hátrányod nem lehet belőle, csak hasznod. De ha nem tudnak segíteni, akkor sem vesztettél semmit sem.
Kerdezo!
Miert vagy ennyire negative, mindenben rosszat kesero, leszolo?
Nem, nem "olyan" cegek. Kulfoldon, nagy, johirnevu cegek is munkaugyikozpontokbol valasztanak munkatarsakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!