Te is röhögsz azon, hogy az emberek ülnek egy monitor előtt, egy billentyűzetet csapkodnak, csak, hogy itt válaszoljanak? :'D
Vagy mobilon...
Elképzelted már milyen fejük lehet? Némelyik fejénél az abalében úszó sertés feje is szebb lehet? :-)
De tényleg elég sok a nyomorék és nem csak külső téren hanem mentális problémáktól hemzseg az agyuk.
Van itt minden faxom a kiéhezett kislány kurv*tól minden .....dehát nem kell mondanom látod te is
A kérdező valojában magárol kèr véleményt!!
Csak ilyen rafináltosan,mintha másokrol lenne szo:/
11: mondtam, hogy nem? :D
12: jól van, ne legyél frusztrált, mert legutóbb nem állt fel a kukid a markodnak. ;)
Most ez a "csak hogy" elgondolkoztatott. Ha egybe lenne írva "csakhogy", akkor nem kell vessző, viszont az nem azt jelenti, amire a kérdező gondolt. A kérdező arra gondolt, hogy "csak azért, hogy", ott meg kell vessző!
Én nem tudom egyébként milyen fejem lehet most, mert sötét van, így nem látom, de a saját fejemet amúgy se látnám. A fene se fog most még tükröt is idehozni!
ma 00:45
minek tükör? én csináltam képet a fejemről hogy lássam milyen, ha már kérdés volt.. elég macsó fejem van így fáradtan.. valaki kér képet? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!