Kb.600 forint értékű lopást mivel büntetik? :D
Melyik kezeddel loptad a gumikat? A bal kezeddel? Na tedd csak ki ide,én rácsapok!!DÁDÁ!!:):)
(komolyan! 600 forintért elő se vesznek....Ha rendőrségre kerül is,ott tuti a kukában végzi,esetleg egy szóbeli "fejmosást amit adnak"...
aki nagyban lop az zseni aki kicsibe az meg hülye:)
ez már csak igy van
Jó na, nagy hülye voltam, de tényleg nem jellemző rám. Jó nevelést kaptam és büszke is vagyok rá. Azért szégyellem magam, hogy egy ostoba fogadás miatt ilyen helyzetbe hoztam magam.
Remélem tényleg megúszom egy ejnyével és nem tiltanak ki a Teszkókbol. Azért ez talán nem olyan durva, mint a dvd lopások.
Köszi a válaszokat! :)
20.e forint alatt csak szabálysértési feljelentés.
5ezer forint alatt rendört sem hivhat,nyugodj meg nem lesz belöle semmi.tudom biztonsági örként dolgoztam egy Auchanban.és a Jogszabály midnneütt ua.
Mégis rendőrt hívott. Persze a rendőr (szerintem nevetve) közölte, hogy esze ágában sincs kijönni :))
Köszi az infot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!