Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meg szoktad szagolni a pukidat?

Meg szoktad szagolni a pukidat?

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 22:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
persze.te is :)
2010. jan. 29. 23:02
 2/14 anonim ***** válasza:
naná,sőt ha ágyba vagyok már,a paplant magamra húzom,hogy jó mélyeket szippantsak :)
2010. jan. 29. 23:10
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

Simán! Ez egy teljesen természetes dolog, mindenki meg szokta. Fürdőkádban is felfordított dunsztosüveggel fogom meg a fingbuborékokat a vízben, víz alatt bedugaszolom légmentesen, felcímkézem (esetleg szalicil), és elteszem a spájzba. Alkalomadtán előveszem és megszagolom :$ Tök jó dolog!

Próbáltad már a kocsiban illatosító helyett használni? :D

2010. jan. 29. 23:24
 4/14 anonim ***** válasza:
35%
Jaja én amikor érzem hogy fingani fogok,odateszem a popsimhoz a kezem és utána megszagolom:)16/L
2010. jan. 29. 23:32
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én zacskókat szoktam telefingani, meg néhány üres üveget is megtöltöttem, már van is egy csomó tartalék elspájzolva a szűkösebb napokra, de kipróbálom majd a befőtteset is, hátha az tartósabb:)
2010. jan. 30. 00:16
 6/14 anonim ***** válasza:

persze.

23.32: Teljesen más az illata a kezedről mint ha simán a levegőből szippantod be :D

2010. jan. 30. 10:10
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Csak én vagyok az egyetlen, aki nem szokta elspájzolni a fingjait, meg megszagolgatni? Biztos velem van a baj
2010. jan. 30. 10:44
 8/14 anonim ***** válasza:

Hülyére röhögtem magam a válaszoktól ,nagyon jók!! :D:D:D:D

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy általában kénytelen vagy megszagolni ha magad alá kekszelsz, én legalább is nem szoktam felugrani az ágyról és átrohanni egy másik szobába, vagy nem ugrok ki a fürdőkádból, miután a gáz kitölti a rendelkezésre álló teret, így csökken a koncentrációja. Bár kő kemény bableves után csak leesik a földre és elgurul. :D

2010. jan. 30. 14:20
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

de most komolyan ti nagyon hülyék vagytok!!

ez nektek biztos vmi nagyin jó szórakozás lehet!!!

pláne ha még el is spájzoljátok!!!

nagyon muris,igen biztos,de én biztos ki nem próbálnám semmi pénzért!!

apropó elcserélni nem szoktátok??vagy eladni??-.-"

2010. jan. 30. 17:24
 10/14 anonim ***** válasza:
egyszer cseréltem a barátommal egy üveggel, de az övé nem volt olyan minőségi gáz mint az enyém szóval eléggé megbántam:P
2010. jan. 30. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!