Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A barátnőm szülinapja (bővebbe...

A barátnőm szülinapja (bővebben lent). Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek most volt a szülinapja, és én egy barátságnyakláncot adtam neki(4 éve vagyunk barátnők), és nagyon örült neki. CSAKHOGY: van egy másik barátnője is, akit csak 1 éve ismer, és ő ( a másik barátnője) kicsapta a balhét, hogy ez mekkora pofátlanság volt, meg hogy ...(neveket nem írok) az ő legjobb barátnője, meg mekkora szemétség volt már stb... (tudom, gyerekesen hangzik, már majdnem megfenyegette és a durvább dolgokat inkább le se írom... ) Most mit csináljak???

2014. nov. 22. 22:19
 1/5 A kérdező kommentje:
bocsánat, a ,, gyerekesen hangzik'' és a ,, már majdnem megfenyegette'' Közöt van: pedig nem az, mert
2014. nov. 22. 22:22
 2/5 aajjc válasza:
Nekem is sok gondom volt a barátnőm másik barátnőjével, de ha tényleg fontos vagy a barátnődnek legalább annyira mint a másik akkor nem hagyta volna annak a másiknak hogy ok nélkül ilyen baromságokat mondjon neked. Te nem igazán tehetsz semmit, ez a barátnődtől függ. Esetleg annyit csinálhatsz hogy beszélsz négyszemközt a másikkal és elmagyarázod neki a felállást, de nem hiszem hogy eljutna annak a hülye p*csának (bocsi a kifejezésért) a fejéig amit mondasz.
2014. nov. 22. 23:38
 3/5 A kérdező kommentje:
igen, am tényleg az. És nem értem a barátnőm miért nem veszi észre, mennyire lehúzza az a csaj. :( már lóg, egyre szarabb jegyei vannak, bunkó velem, pedig nem adtam rá okot, és ha nem lesem minden kívánságát, meg nem nyalom ki a seggét(már bocsánat a kifejezésért, de ez illik rá), mint az r*banc, akkor egy idióta vagyok, és le vagyok szarva.És ő természetesen ő meg besértődik. Ezt azóta csinálja, amióta, megismerte azt a csajt. :( Mit tegyek?? Tényleg tanácstalan vagyok!!!!!!
2014. dec. 5. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2014. dec. 17. 21:14
 5/5 A kérdező kommentje:
14-15 én 14 ő 15
2014. dec. 18. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!