Lumbálás utáni fejfájás meddig tarthat? 3napja lumbáltak és azóta iszonyúan fáj a fejem. Emellett nyaki sérv műtétem volt és most ott is fáj, tiszta merev az egész tarkóm és csak fekve tudok megmaradni. Mindent betartottam.24óra fekvés, ivás stb.
Figyelt kérdés
2014. nov. 21. 14:25
1/1 anonim válasza:
Szia Engem 2015.02. 11-én lumbáltak én is betartottam mindent most 03. 09-e van és még mindig fáj a fejem (24 órát hanyat feküdtem mint később megtudtam az első 2-3 órát hason kellett volna :-( utána 2 hétig nagyon fájt a fejem a következő héten az volt a 3. hét már fel keltem 20-30 percre de mindig vissza feküdtem mert úgy enyhült a fájdalom, aztán elkezdtem dolgozni 3 hét után kolleganőm tanácsára lóbalzsammal kentem be a nyakam és a vállam, mert szerinte már az izmok voltak begörcsölve valami igazság van benne mert "már csak" mozgatásnál fáj a fejem és a balzsam tényleg segített)igazából neked segíteni nem tudtam (remélem másnak igen), de te talán nekem segíthetsz ha megírod hogy múlt el a te fejfájásod, mert úgye elmúlt? Köszönöm Zsuzsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!