Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudnátok játékötleteket adni...

Nisku kérdése:

Tudnátok játékötleteket adni egy kissé önfejű, de nagyon okos 8 éves kislánynak?

Figyelt kérdés
Au Pair-ként dolgozok Angliában és egy nem túl könnyű természetű kislánnyal kerültem össze. Az lenne a kérésem, hogy aki tud, az küldjön nekem játékötleteket és ha van valami ötletetek, hogy hogyan tudnám rávenni arra, hogy kipróbálja az új ötleteimet, akkor írjatok. Eddig próbálkoztam kincskeresős játékkal, levél festéssel, ragasztással, karkötő készítéssel, szív hajtogatással, de ha valamit el is kezdett, nem fejezte be. :( Még annyit a kislányról, hogy nagyon-nagyon okos és odavan a lányos dolgokért. Előre is köszönöm a segítségeteket.

2014. nov. 19. 21:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!