Mennyi időt töltesz a munkahelyeden magánjellegű internetezéssel? Hány órát dolgozol, és abból mennyit?
Ahogy olvasgatom a válaszokat, irigy lettem :) Nekem soha nem volt olyan munkahelyem, hogy akár 1 percet is tudtam volna lazítani -nem netezni- Közszférában dolgoztam a legutóbbi helyen 7-22 ig -persze nem fizettek túlórát és le sem lehetett csúsztatni- még azt is megtiltották, hogy a törvényben előírt pihenőidőket betartsam. Nem, hogy az óránként 10 percig elmenni a monitor elöl és mást csinálni hanem még a WC-re is utánam jött a főnöktő és stoppolta az időt meg is jegyezte, hogy "most 3 másodperccel tovább tartott, mi tartott ilyen sokáig?"
Az ebédet is ott a gép előtt kellet megenni úgy, hogy közben folyamatosan jöttek a dolgozók is a problémáikkal.
Sikerült velem megutáltatnia a személyügyi ügyintézést, bérszámfejtést.
Úgyhogy egészen irigykedem a szerencsétekre, jó lenne már nekem is egy kicsit lazább munkahely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!