Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent a pujáró szó?

Mit jelent a pujáró szó?

Figyelt kérdés
tudom hogy cigók használják de mit jelent ? :D
2010. jan. 29. 00:56
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
80%

Nem értem az előző kommentelőket, szerintem titeket minősít, hogy elkezdtek cigányozni, mikor ő csak segített, válaszolt a kérdésre. Kiábrándítónak és szörnyen rossz dolognak tartom hogy mindenhol ez folyik.

Egyébként tényleg azt jelenti a pujáró, amit leírt.

2013. jan. 14. 09:00
 12/21 anonim ***** válasza:
57%

Így romaként is sokkal nagyobb magyarnak tartom magam, ezeknél a tudatlan, tapló rasszistáknál. És szégyellem magamat, hogy ilyen emberekkel élek egy országban.

Egyébként meg mifelénk a vagányságra, lazaságra használják ezt a szót.

2013. dec. 15. 12:17
 13/21 anonim válasza:
36%
Ne szégyenkezz, indulj haza Indiába! Ugyan nem kell velünk élned, nekünk is könnyebb lesz, egy élősdivel kevesebb. Vihetnéd a 230 rokonodat is...
2021. ápr. 9. 15:20
 14/21 anonim ***** válasza:
39%

Évek óta kint élek már Németországban, itt nem csak lapátot kell támasztani mint odahaza, hanem oda kell tennie magát az embernek.

De legalább megbecsülnek emberileg és anyagilag egyaránt.

A korábbi véleményemet továbbra is fennt tartom. Szánalom az ország, egyre jobban szégyellem, de még mindig magyarnak tartom magam. Sokan mondják, hogy legyek rá büszke, mert én jó ember vagyok, de ahogy olvasom mi megy itthon...

A legnagyobb "élősdi" a te fajtád, ha eddig nem vetted volna észre, ott ülnek mind a parlamentben.

2021. ápr. 10. 12:50
 15/21 anonim ***** válasza:
82%
A pujáró, a puja azaz a kisgyerek tőszóból ered. Fiatal kissé vagány, magabiztos, erős, valami felett álló, vezetőegyéniséget sugalló (ugyanakkor a többségi társadalom által ellenszenvesnek ítélt) cigány csávót takar. Cigányul herceget jelent.
2021. aug. 17. 22:09
 16/21 anonim ***** válasza:
Sajnos az ilyen cigányok égetik le a magyarokat is, sajnos ismerem őket, rájönnek hogy bűnözésből nem lehet megélni elkezt dolgozni a söpredék aztán nekik lesz a legnagyobb arcuk és a semmi tudásukkal osztják az észt meg vagánykodnak az átlagos vagy épp kókler munkájukra..
2022. febr. 4. 08:40
 17/21 anonim ***** válasza:
*elkezd.. szóvég.. vessző .. siettem.
2022. febr. 4. 08:41
 18/21 Kis Bianka09 válasza:
Jaj de gázosak a magyarok, egyik azt mondja detektív, a másik meg pulya, és ha a magyaroknak vissza van szólva mert nincs igazuk akkor meg le vagyunk parasztozva, putrisoknak vagyunk beállítva, meg nagyon rossz "beszólásokkal mert ezek nem beszólások hanem égetések de nem a másik felet oltsa be hanem saját magát", és a szerintem mi cigányok jobban is tesszük hogy nagyobb melényel vagyunk mert büszkék vagyunk mi cigányok hogy eddig jutottunk, az irigyek meg nyugodtan verhetik a nyálukat a kamu profiluk mögött (TISZTELET A KIVÉTELNEK). Vannak magyar barátaim és ők sosem azt nézték milyen környezetből vagy hátérrel vagyok hanem hogy melyen személyiségem van. Nem vagyok egy ingerült ember de ezt nem hagyhattam mert még is egy nép csoport a cigányok. Vannak ténylegiből nagyon undorító cigányok de az ilyenek csak abból nyerik az erejüket ha foglalkozunk velük, de sosem sülyedünk le arra a szintre ahol a másik fél van, de most amit itt olvastam, nem a "magyarnak" vagy igaza henem a "cigánynak", magyar kötött belé és persze mondta a magáét.
2023. ápr. 11. 16:20
 19/21 anonim ***** válasza:
Na én ide dzsanázok és azt mundom a cigányok nem putrisak, csak sok magyar szerint. Mi itt megbecsüljük magunkat és a családunkat jól van? Ha ez a sok tökfej magyarnak nem tetszik akkor majd rossz pillanatunkban felnyomjuk a verdátokat és mehettek ahova a lábatok visz. Na szoszi van.
2023. nov. 24. 10:38
 20/21 anonim ***** válasza:

#20 Inkàbb, a magyar nyelvet kène megtanulnod. Sajnos, elèg sok putris bűnöző van a cigányok között.

Szerintem te is olyan vagy.

2023. dec. 4. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!