16 éves vagyok, Nagyon lassan írók gépnél, és nemtudom miket kell kérdezni a személytől És ezért nemismerkednek velem facebookon Valaki segítene nekem?
S ha nem lenne Facebook, akkor nem tudnál élni? Nehogy már egy virtuális világ határozza meg az életed! Én egyáltalán nem használom a Facebookot, se más hasonlót, mégis jól megvagyok. Nehogy azt hidd, hogy az ottani "barátok" sokat érnek! A valóságban egy ember csak 3-4 igazi barátságot tud lelkileg fenntartani. tehát becsapás az az illúzió, hogy a sok ismerős mellett nem lehetsz magányos. Az előző hozzászólónak tökéletesen igaza van!!!
Ha gyorsabban akarsz írni, akkor sokat kell gyakorolnod a gépírást, ennyi az egésznek a titka. Elárulom, én 16 évesen egyáltalán nem tudtam géppel írni.
Ne ess kétségbe, mert aki azért nem barátkozik, mert lassan írsz, az csak látszatbarát.
Megláthatod, hány igazi barátod van, ha a közösségi oldalon felteszed a kérdést, ki tud adni neked 1 eurót úgy, hogy előre szólsz, nem tudod visszaadni. megláthatod, a sok ismerős közül meglepően kevesen lesznek jelentkezők - de azok igazi barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!