Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek is elraboltak az...

Szerintetek is elraboltak az UFO-k (földönkívüliek)?

Figyelt kérdés

Igazából ez régebben történt, jó másfél-két hónapja. Valami hirtelen ötlettől vezérelve lefeküdtem, nem tudom, miért, mert közben msn-eztem. Nem aludtam el, szerintem a szemem is nyitva volt, de láttam magam, hogy két nő kettészed a derekamnál és kiszed belőlem valami acél, laposelem formájú, csak sokkal nagyobb valamit. Aztán egy kocka alakú valamiben voltam, ami nem ért le a földig, és lentről vakító fény jött be. Utána pedig nem láttam semmit, csak egy férfi hangot hallottam, de már nem emlékszem, mit mondott. Eszemben is volt, hogy fel kéne írni, de nem volt erőm/kedvem, és elfelejtettem...

A kérdés NEM vicc. Nem voltam részeg, és nem is szívtam semmit, bár néha (alkalmanként) élek ilyesféle cuccokkal... Kajak ma a buszon jutott eszembe, hogy ez eléggé hasonlít az írott "ufó-sztorikhoz", bár mindig azt hittem, hogy azok csak kamuk. Szerintetek? Ja, ezt úgy öt percnek éltem meg, de mikor visszajöttem a géphez, úgy írta, hogy pont fél órája írtam az utolsó üzenetet...

2010. jan. 28. 20:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Most nem cseszegetésképpen tényleg. De nem szeretnél minket átverni? :D Mert szerintem ez kamu!
2010. jan. 28. 20:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Hülye vagy ember. ha átakarnék verni valakit, beírnám az újságba, nem egy névtelen oldalra.
2010. jan. 28. 20:52
 3/12 anonim ***** válasza:
Részletezd még!Érdekes!!!
2010. jan. 28. 21:07
 4/12 anonim ***** válasza:
kamu! :D
2010. jan. 28. 21:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Nincsenek rajtad varratok, alaposan megnézted? A másik, hogy nem nyikorogsz-e, amikor megmozdulsz?
2010. jan. 28. 21:17
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
"élek ilyesféle cuccokkal"-----LSD?
2010. jan. 28. 21:19
 7/12 anonim ***** válasza:
hát sztem tuti bealudtál vagy bekábultál és olyan érzésed van mintha megtörtént vna pedig tuti h nem...
2010. jan. 28. 21:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Félálomban lehettél , és ez mar álom volt valószinűleg.
2010. jan. 29. 00:55
 9/12 anonim ***** válasza:

"hogy két nő kettészed a derekamnál és kiszed belőlem valami acél, laposelem formájú, csak sokkal nagyobb valamit"

:DDDDDDDD

2010. jan. 29. 06:22
 10/12 anonim ***** válasza:
22%
XD sztem be voltál tépve vagy kamu
2010. jan. 29. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!