Szerintetek is elraboltak az UFO-k (földönkívüliek)?
Igazából ez régebben történt, jó másfél-két hónapja. Valami hirtelen ötlettől vezérelve lefeküdtem, nem tudom, miért, mert közben msn-eztem. Nem aludtam el, szerintem a szemem is nyitva volt, de láttam magam, hogy két nő kettészed a derekamnál és kiszed belőlem valami acél, laposelem formájú, csak sokkal nagyobb valamit. Aztán egy kocka alakú valamiben voltam, ami nem ért le a földig, és lentről vakító fény jött be. Utána pedig nem láttam semmit, csak egy férfi hangot hallottam, de már nem emlékszem, mit mondott. Eszemben is volt, hogy fel kéne írni, de nem volt erőm/kedvem, és elfelejtettem...
A kérdés NEM vicc. Nem voltam részeg, és nem is szívtam semmit, bár néha (alkalmanként) élek ilyesféle cuccokkal... Kajak ma a buszon jutott eszembe, hogy ez eléggé hasonlít az írott "ufó-sztorikhoz", bár mindig azt hittem, hogy azok csak kamuk. Szerintetek? Ja, ezt úgy öt percnek éltem meg, de mikor visszajöttem a géphez, úgy írta, hogy pont fél órája írtam az utolsó üzenetet...
"hogy két nő kettészed a derekamnál és kiszed belőlem valami acél, laposelem formájú, csak sokkal nagyobb valamit"
:DDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!