Válaszolna erre a kérdésre CSAK az a pár lepontozó emberke? Ez valami fétis nálatok?
mire jó? aki nem szokott direkt lepontozni ne válaszoljon!
több felhasználóról nyomod?
Pl azt sem értem minek ide a a pontozás? Semmi értelme! Az oldal szerkesztői mi fantáziát látnak abban,hogy pontozni lehet?
És valóban sok az olyan,aki sportot űz abból,hogy lepontoz.
engem nem érdekel, hogy lepontoznak, csak egy dolog miatt zavar: elvileg ennek a rendszernek valami olyasmiért kellett létrejönnie, hogy a kérdező lássa, kik megbízhatóak és kik idióták. na, most ha én próbálok valakinek normális választ adni, de mondjuk látja, hogy 20%on vagyok, akkor lehet azt gondolja, hogy csak okoskodó/troll vagyok.
emiatt nem is értem, miért jó ez valakinek, hogy lepontoz másokat. o.O
Inkább csak egy plusz ikon lenne, ha valaki hasznosat mond, kap egy pontot. Kész.
Meg eleve minek pontoz mindenki? Elég lenne csak a kérdezőnek.
11-12: Én is így gondolom.
Jobb lenne, ha csak felfelé lehetne pontozni és az alapján lőné be az oldal a felhasználó hasznosságát. Mert így még sokszor azt is lepontozzák egyesek, akik csak egy kvázi igen-nem választ adnak egy totál szubjektív kérdésre.
Az oldal szerkesztőit nem érdekli semmi, csak a kirakott médiamegjelenések:
Ő nekik nem érdekük hogy csak felfelé lehessen pontozni, mert az munka lenne. Ez így ahogy van, megállja a helyét, így is használni fogják, így is hoz pénzt.
Ha választ írsz, tartsd be a következőket:
Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!
Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést!
Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már előtted valaki beírt! Ha egyetértesz a véleményével, értékeld válaszát!
Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!
A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalad reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!
Fenntartjuk a jogot, hogy válaszodat (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!