Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Le szeretnéd vezetni a feszült...

Le szeretnéd vezetni a feszültséget?

Figyelt kérdés

Képzeld azt, hogy én az az ember vagyok akit a világon a legjobban gyülölsz. Adj ki magadból mindent! Ne fojtsd el az érzelmeid. :)

[Stressz oldó kérdés]

2010. jan. 28. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Öööö, az nem megy... Ahhoz itt kellene lenned. A konyhakést már bekészítettem. :)
2010. jan. 28. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
kikötönzélek egy székre vennék egy vas csövet és addíg ütnélek vele míg be nem ájulsz. Ha ez megtörtént fellocsolnálak egy kis kénsavval kevert jeges vízzel hogy felébredjél és aztán megint ütnélek. ha ezt meguntam éles szikével vágásokat ejtenék rajtad ammnenyit nem sajnálok és utána rögtön beégetném gázlángal nehogy elvérezzél nekem és félbe szakadjon a feszültségleveztés. aztán folytatódna ha fiú vagy a kis kuidba feldugnél egy petárdát aztán bumm és felrobbanna a kis kukid de a puskapor rögtön be is égetné tehát itt se véreznél el. Ha csaj vagy ugynezt a suncikádba tenném. a szétrobbantott nemiszervedre ráuszitanám rexet kicsit had jáccon ő is. utána elővenném kedvenc piros gumis nyelű kombinált fogómat és letépdesném a pici körmeidet és odaadnám mukinak a hörcsögömnek ő is had rágjon valamit nehogy túl hosszúra nőljön a kis fogacskája. Eztután az arcodba kaksiznék és rádverném az ótvaros faszomta mivel megdugni már nem tudlak mer szétrobbantottam a csúnyád. ha könyű napom volt sztem ennyivel levezetném a feszültséget aztán mehetsz amerre látsz.
2010. jan. 28. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
én csak simán arconszarnálak aztán a faszoddal törölném ki seggem
2010. jan. 28. 21:37
 4/7 anonim válasza:

egy kis kínzás..:D:P

kikötöznélek 1 ágyhoz...a farkadba 1 üvegkapillárist nyomnék fel,majd rávágnék 1 kalapáccsal h széttörjön..és legvégül nagyon nagyon sok vizet itatnék veled h vizelned kelljen..:D

szted milyen lehet ilyen farokkal vizelni?:D

2010. jan. 29. 01:19
 5/7 anonim ***** válasza:
áthajtanék a fejeden egy királytigrissel aztán mégegyszer a biztonság kedvéért
2010. jan. 29. 12:39
 6/7 anonim ***** válasza:

A jó kurvä anyádat te ge.ci paraszt hogy simulna ki az

EKG-d hogy a tigris tank simogatná a hasadat te köc.sög roh.adék senkiházi állat bas.zódnál meg

gázosítottak volna el lőttek volna Dunába szeltek volna ketté láncfűrésszel a jó kur.va anyád az

az is a sarkon keresi a kenyerét te meg egy hót rohadt bu.zi vagy aki a köcsög SP zenéjét hallgatja és arra veri

hogy a fene vinne el hogy az oroszlán játszana a karoddal

hogy egy vonat bas.zna meg te bu.zeráns zsidóbérenc hazaáruló bu.zi fas.szopó görény hül.ye fa.sz szarlapátoló kecskebas.zó sátánimádó szar alak

2010. febr. 11. 21:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Elmondanám neked, hogy mekkora egy k*rva vagy, hogy gyűlöllek, hogy tönkretettél mindent, és hogy örülj annak amit kaptál! Aztán kitépném a hajadat szálanként, és jól felpofoználak! Érezd amit én is érzek!

EZ nem segített.Sírni akarok! :'(

2010. febr. 11. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!