Elsőbbségi és ajánlott levél mennyi idő alatt ér az USA-ba? (Miami)
Köszönöm!
Kicsit aggaszt azonban, hogy a nyomkövetésnél még mindig a célországba elküldve szerepel..
Már több napja feladtam a levelet... (kb 7 napja írja ezt ki)
Nekem Tampa mellett 2 het alatt ertek ide leveleim,sima mezei feladott hajszal pontosan 4 het.
Csak a sajat peldambol meritve mondtam a korulbeluli 2 hetet.De nem kene tobbnek lennie Miamiba sem szerintem. Esetleg probald felhivni a postat es megkerdezni.
De jó neked!
Nem kis összeget hagytam ott.. bíztam benne, hogy megérkezik... de lassan 3 hete utazik a világba... Nem volt benne érték, csal levél + 2db fénykép. Tehát másnak nem hasznos, hogy ellopja, nekem viszont emlék.. :(
Egy "sima" levél volt az. Ajánlva és elsőnbségivel. Nem volt
Szia! :)
Nekem bő két hét alatt ért oda (kb pontosan, ahogy mondták, csak akinek küldtem, az szerencsétlenkedett a levéllel, összefogta az újságokkal...), csak aztán kiderült, hogy nem tudtam követni a rag száma alapján, mert amint kilép az országból, már nem követhető... :)
Szerintem a te leveled kb 2 hét alatt odaér! :)
Nekem barátnőm válaszlevele (ami simán feladott volt) kicsit több mint 2 hét alatt ért ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!