Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Romantikától csöpögő anime?

Romantikától csöpögő anime?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok,hogy van egy fiú aki mindig mogorva meg a szeme mindig keskenyre van húzva meg nem nagyon kedveli a körülötte lévőket de lesz egy lány aki megolvasztja a szívét! (Amúgy eleinte őt sem kedveli)

Amúgy pl azért legyen ilyen a fiú mert valami trauma érte régen(meghalt egy családtagja mondjuk)én ilyenre gondolok!

Ja és a végén ha lehet jöjjenek össze!

Mindenkinek köszönöm előre a válaszát :D

2014. nov. 16. 08:06
 1/5 anonim válasza:

ilyen animét aligha találsz.. ha meg nagyon ilyenre vágyol, akkor csinálj magadnak egyet.

de esetleg a Toradora egy jó romantikus anime, vagy Sukiteinayo, Kaichou wa maid-sama, Special A, Inu x Boku, Kamisama hajimemashita, Sword atr online, Zero no tsukaima.

bár ezek közül egyik sem olyan amit akarsz, mert olyan NINCS!!

2014. nov. 16. 09:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendben kösz
2014. nov. 16. 13:32
 3/5 anonim válasza:
Hát esetleg a My Teen Romantic Comedy: SNAFU-t mondanám de nem a romantikáról szól és ott sem jönnek össze (bár, ki tudja mi lesz a 2.évadban).biztos van ilyen anime de nem tudok ilyet.
2014. nov. 16. 22:01
 4/5 Saber ***** válasza:

Talán az alábbi animék tetszenének, habár nem teljesen felelnek meg a leírásodnak, de szerintem hasonlóak.

Fushigi Yuugi

Hana Yori Dango

Itazura na Kiss

2014. nov. 17. 16:54
 5/5 anonim válasza:

Ayashi no ceres

Hakushaku to yousei

Matantei Loki Ragnarok

Full Metal Panic: The second raid

Chrono Crusade

Amúgy szerintem egy csomó ilyen anime van, csak nem a csöpögős romantikus fajtából, és nem is biztos hogy összejönnek a szereplők. A megolvasztja a szívét is inkább megváltoztatja, fontos lesz számára, ráébreszti valamire... stb. (de ez csak az én véleményem) :D

2014. nov. 18. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!