Romantikától csöpögő anime?
Olyanra gondolok,hogy van egy fiú aki mindig mogorva meg a szeme mindig keskenyre van húzva meg nem nagyon kedveli a körülötte lévőket de lesz egy lány aki megolvasztja a szívét! (Amúgy eleinte őt sem kedveli)
Amúgy pl azért legyen ilyen a fiú mert valami trauma érte régen(meghalt egy családtagja mondjuk)én ilyenre gondolok!
Ja és a végén ha lehet jöjjenek össze!
Mindenkinek köszönöm előre a válaszát :D
ilyen animét aligha találsz.. ha meg nagyon ilyenre vágyol, akkor csinálj magadnak egyet.
de esetleg a Toradora egy jó romantikus anime, vagy Sukiteinayo, Kaichou wa maid-sama, Special A, Inu x Boku, Kamisama hajimemashita, Sword atr online, Zero no tsukaima.
bár ezek közül egyik sem olyan amit akarsz, mert olyan NINCS!!
Talán az alábbi animék tetszenének, habár nem teljesen felelnek meg a leírásodnak, de szerintem hasonlóak.
Fushigi Yuugi
Hana Yori Dango
Itazura na Kiss
Ayashi no ceres
Hakushaku to yousei
Matantei Loki Ragnarok
Full Metal Panic: The second raid
Chrono Crusade
Amúgy szerintem egy csomó ilyen anime van, csak nem a csöpögős romantikus fajtából, és nem is biztos hogy összejönnek a szereplők. A megolvasztja a szívét is inkább megváltoztatja, fontos lesz számára, ráébreszti valamire... stb. (de ez csak az én véleményem) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!