Miért tojik a galamb?
4tojast??
hat az egyaltalan galamb??
Hát,... ?:(
Ilyennel még nem találkoztam, de gondolom a kérdezőt vagy meg viccelték vagy Ő maga viccnek szánta ezt a kérdést... :)))
Esetleg, az egyik tojó eltévesztette a fészeknek elszeparált, (kialakított) ketrecét… ?:(
Olyannal találkoztam, hogy egy másik fészekbe ment be tévedésből, de miután a hím vagy a tojó észre veszi ezt, hogy egy idegen galamb van a tojás vagy már a kikelt fiókáknál, annak neki is támad és össze verekednek a csőrükkel galléron fogják egymást és heves szárnycsapásokkal ki hessegeti onnan, miközben óvatosan és felborzolva vissza lépked a tojáshoz vagy a kikelt fiókákhoz, majd ráül, esetleg (morgó) hangot is hallat némelyik. :)
De erről a 4 tojásos dologról nem hallottam még, ha csak egy kakukk nem ment be tojni, de az meg tudtommal egy tojást rak le és színes is a tojása… ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!