Violetták! Milyen érdességeket tudtuk a Violettáról ami nem mindennapi illetve Martina Stoelessről? Vagy weboldalakat?
Figyelt kérdés
2014. nov. 15. 13:55
1/8 anonim válasza:
Nagyon érdekes pl. az, hogy teljesen-teljesen érdektelen, szemét, nincs mit foglalkozni vele egy bizonyos értelmi szint felett.
2/8 anonim válasza:
Utálom azt a szart! Ilyeneket mutatnak a Disney-n a gyerekeknek! Egy r*banc nem tud 3 pasi közt dönteni. Akkor már ne csodálkozunk, hogy a társadalom ennyire elkorcsosul!
Amúgy szerintem Walt Disney forog a sírjában, mire adta a nevét szegény...
Engem mellesleg tényleg Violettának hívnak, és nagyon irritál, amikor megkérdezik: Violetta, nézed a violettát??
4/8 KicsiB válasza:
Martina Stoessel kedves modellkedik énekel színészkedik
5/8 anonim válasza:
Ja! De elég szarul megy neki! Meg azok a hülye pofák, amiket vág!
6/8 anonim válasza:
az előzők egy kicsit bunkók voltak... a nem tetszést normálisabban is ki lehetne fejezni... -.- és nem az volt a kérdés hogy ki szereti és ki nem... -.-
itt szerintem elég sokminden van :D
És még Pabloról tudok néhány dolgot:
a való életben szemüveges
beszél olaszul
és tud gitározni
Remélem segítettem :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsó válaszoloknak!:)
2014. nov. 23. 13:45
8/8 anonim válasza:
milyen pablo??szemuveges. (Tomás mint Pablo espinoda vagy a pablo a sorozatbol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!