Izes1222 kérdése:
Ha van másfél év letöltendő börtön büntetésem magyarországon (dec 3-án) kellene bevonulnom. De viszont jelenleg is börtönben vagyok Ausztriában (dec23-an) szabadulok innen. Átadnak a Magyar hatoságnak a határon vagy simán kiengednek itt Ausztriában?
Figyelt kérdés
Lehetséges hogy 3 hét alatt már európai elfogatóparancs lesz ellenem?2014. nov. 13. 20:47
2/11 A kérdező kommentje:
Ez minden...?:)
2014. nov. 13. 21:09
3/11 anonim válasza:
3 hét alatt nincs EU elfogatóparancs,ha szerencséd van még csak országos sem lesz,ha osztrákok nem látják hogy itthon is van sarad,és a magyarok sem látják hol vagy akkor elengednek ott kint.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszt.énis igy tudtam ahogy irod...az biztos hogy az osztrakok nem latjak az otthoni dolgot mert akkor nem mondtak volna hogy ekkor es akkor mehetek haza.
2014. nov. 16. 06:55
5/11 A kérdező kommentje:
Amugy azt 100% ra tudom hogy a magyarok nemtudnak rola hogy itt bortonbe vagyok. Ugy hogy en egyertelmunek veszem hogy az osztrakok sem...gondolom ez oda-vissza dolog.te mit gondolsz?
2014. nov. 16. 07:05
6/11 anonim válasza:
jah hát reméljük senki nem dob fel hol vagy, először úgy is elővezetést rendelnek el,mikor észre veszik hogy te nem jelentél meg dec 3-án,elhúzódhat ez is hetekig,figyu én is benne voltam elmondom velem mi volt,januárba kellett volna vonuolnom,nem tettem,elő akartak vezetni,nem jött össze,júniusban országos, majd következő januárban EU elfogató,aztán dőlés :)
7/11 A kérdező kommentje:
Hmm...akkor ez azert nem napok hetek kerdese...köszi a segitseget
2014. nov. 26. 11:56
8/11 anonim válasza:
3 hét alatt keresni fognak, és bizony a rendszer ki fogja dobni a nevedet meg az adataidat, hogy te egy osztrák börtönben vagy, és valoszínűleg felveszik majd a kapcsolatod az osztrák hatóságokkal. Ez esetben lehet hogy te is hibás leszel, hogy nem szoltál az osztrák hatóságoknak, hogy neked magyarországon is csücsülnöd kéne. De ebben nem vagyok bíztos
9/11 A kérdező kommentje:
csak abban az esetben látja az osztrák hatóság hogy itthon letöltendő büntetésem van,ha már nemzetközi elfogatóparancs van ellenem.ha csak sima országos körözés van akkor kikell h engedjenek.
a nemzetközi elfogatóparancs pedig nem 3 hét,hanem minimum 1-2 hónap.ezt ügyvéd mondta
2014. dec. 4. 19:34
10/11 anonim válasza:
ha beszéltél ügyvéddel miért itt kérdezgeted?
Valószínűleg az ügyvéd jobban tudja, mint mi noname emberek a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!