Szerintetek mit csináljak?
Egyszer nézegettem a youtube videókat, és megláttam ezt a nevet: james_mc.(természetesen fiú) Érdekesnek találtam, megnéztem egy videóját. Tetszett. Egyre több videót néztem tőle, és végül rajongó lettem. Megnéztem egy vlogját(amin az látszik, hogy éppen mit csinál), és tudjátok mi lett? Szerelem első látásra, ha szabad így fogalmaznom. Kiderítettem, hogy ár évvel idősebb nálam, de ez legyen a legnagyobb baj. De most jön a csavar. Érden lakik, ami nagyon messze van az én lakóhelyemtől. Beletörődtem, de pár hónappal később éjszaka csak rá tudtam gondolni, és hogy soha nem lehet az enyém, pedig nincs barátnője. Elkezdtem halkan sírni, míg végül elaludtam. Következő este is sírtam, és ez így ment végig 4 napon keresztül, hogy csak rá gondoltam, sírtam miatta. De aztán megtudtam, hogy PONT A SZÜLINAPOMON Budapesten lesz egy rendezvény, amin ő is ott lesz. Természetesen elmegyek rá. De ezek után mit csináljak? Tartsam be ezt a mondást:
Ne sírj senki miatt, inkább töröld ki azokat az embereket az emlékezetedből akik miatt sírnod kell.
Vagy mit csináljak? Össze vagyok zavarodva. Kérlek, segítsetek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!