Mit lehet abban az esetben tenni, ha a mostani telefonszámom korábbi tulajdonosát bizonyos időközönként engem felhívva keresik? (kicsit érthetőbben lent)
De őszintén, milyen megoldásra gondolsz? Mikor hívnak, előtte mondja be egy hang, hogy "Biztos Horváth Gizit keresi? Ha nem, nyomja meg az 1-es gombot. Ha igen, tartsa."
Azon külön elcsodálkoztam, hogy még a rendőrség is eszedbe jutott. Nem tudom, a kivitelezést hogy gondoltad, ismeretlen tettes ellen bejelentést teszel, és majd egy rendőr mindig felveszi neked a telefont, és aki tévesen hív, azzal ismerteti a jogait?
Keresni a korábbi tulajt? Te mit csinálnál, ha valaki felkeresne, hogy "hé, öreg, sokan keresnek téged a mostani számomon." "Ummm, oké..."
Nem vagy te egy kicsit ideggyenge? Köztudott, hogy a szolgáltatók újraosztják a számokat. Ez van, benyelted egy korábban volt drogdealer, autónepper, tőzsdeügynök számát. Megszoksz vagy megszöksz.
Nekem is vannak téves hívásaim, egy miskolci örömlány száma egy karakterrel tér el az enyémtől. És? Megkérdezik, mennyi egy fél óra, közlöm, hogy téves, az élet megy tovább. Másodperceket vesz el az életedből. Aki egyszer tévesen hívott, úgysem fog utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!