Ti mennyit tanultok/tanultatok 7. -ben? (Általános iskola)
en egeszen pontosan 1988-ban voltam 7.-es, ugyhogy annyira nem vagyok mar mai fiatal :)
Aztan kozepiskolaban sem tanultam 2 evig, utana viszont rajottem hogy igy nem fogom semmire se vinni az eletben, belehuztam, es elmentem muszaki egyetemre, es azt is elvegeztem.
én most vagyok 8.-os, és saját tapasztalatból mondom, hogy ha nem tanulsz 7.-ben, akkor később nagyon nehéz dolgod lesz.. ugyanis a 7.-es tananyagra épül a 8.-os tananyag. hallgass rám, kezdj el minél többet tanulni. na figyelj.. én végig kitűnő tanuló voltam 6.osztályig, szín 5-ös tanuló. 7.-ben nem szándékoztam tanulni, így három 4-esem lett. igaz, csak 5-öseim meg 4-eseim voltak, de nekem/nekünk nem felelt meg ez az általam nevett pocsék bizonyítvány... és nagyon sajnáltam, hogy voltam ilyen hanyag, hogy minden előbbre volt, kivéve a tanulás..
8.-ban, most meg tanulok, mint az állat, gőzerővel.
Szia!
Mintha csak a barátnőm kérdezte volna...
Én kiszámoltam.
Amúgy 7.-es vagyok. Kéttannyelvűbe(angolos) járok és mellette németül is tanulok.Mellette versenyszerűen ritmikus gimnasztikázom.
Én speciál rengeteget tanulok. Ahhoz hogy meglegyen a kitünő átlag. Szerintem nem normális az a mennyiség amit nekünk feladnak. Én megcsinálom; nem is arról van szó, hanem arról hogy ez az életünk. Semmi más.
Engem ez nagyon zavar! Napi több mint 2 óra! Úgy hogy bent ülök 7 tanitási órán. És még otthon majdnem ugyan ennyit kéne tanulni.
Szóval, IGEN, rengeteget kell tanulnunk.(sajna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!