Hogyan szoríthatnám le a D-s melleimet?
Nekem E-s melleim vannak, és hasonló gondokkal küzdök, mint te... :S
Triumph-ban vettem minimizer melltartót, nagyon kényelmes és kisebbnek tűnnek tőle a melleim. Elég drága, de tényleg jó a minősége és szerintem nagyon megéri. Nem bántam meg, hogy kiadtam rá ennyit.
Emellett mindig szoros trikókat meg bővebb felsőket hordok, az is javít valamit.
Lehet chest binder-t is rendelni, elég jók vannak! Lehet olcsóbbakat is rendelni, de azok ahogy látom, nem túl jók. Én is szeretnék majd egyszer egy profibbat rendelni, csak most sajnos nincs rá. :/
Milyen igazságtalan a sors: pont olyanokat jutalmaz nagy mellekkel, akik nem tudják értékelni!
Más meg éveket adna az életéből, hogy ilyenek legyenek...
2-es vagyok.
Nem gonoszságból, de azt nagyon bírom, mikor valaki minden tapasztalat nélkül jobban tudja, mit kéne csinálni a nagy mellekkel. Melltartó nélküli hét?? Viccelsz ugye? Max. éjszakára veszem le a melltartómat, és hidd el, nincs az az edzés vagy akármi, ami ezt meg tudná változtatni. Nem azért bajos a nagy mell, mert kövér vagyok vagy mert nem elég erős a hátam. Kényelmetlenek és kész. Az már más történet, hogy sportolni sem nagyon tudsz velük. Számtalan sportmelltartót kipróbáltam, igen, drágákat is (többet közt az általad írt Triumphot), de semmit nem értek. Picikét jobban tartott, mint egy átlag melltartó, de egy apró ugrás erejére sem tudta egy helyben tartani a melleimet.
Egy másik válaszra reagálva pedig: megértem én, hogy sokan nagyobb melleket akarnak, de sokan nagyon megbánnák. Lehet, hogy szexis, de minden más szempontból kényelmetlen. Nem lehet vele öltözködni, mert vagy mindenben "k**vás" leszel, vagy olyan, mint egy bálna. Hiába van lapos hasam, keskeny derekam, semmit nem ér, mert mindig az előző esetek egyike fog történni, bármilyen ruhát veszek. Mint írtam, sportolni sem nagyon kényelmes vele. Arról nem is beszélek, hogy folyton mindenki bámulja őket, nagyon örülök neki. (@_@)
Ahogy pedig a kedves kérdező is írja: nekünk nem tetszik. Én elfogadom ha másnak meg igen. Nekünk nem, ezt is el kéne fogadni. Amikor lapos mellkasra vágysz, mondhatja neked bárki, hogy jaj de az szép. (-__-)
Nekem volt egy barátnőm, aki tornázott és amikor megnőttek a mellei, akkor leszorítással "kezelte a problémát".
Ennek következtében a szalagok megnyúltak és kisebbnek nézett ki a melle, de csúnyán lógott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!