Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Holnap (jan.28. ) leszek 18...

Holnap (jan.28. ) leszek 18 éves. A ti 18. szülinapotok milyen volt? Hogy ünnepeltetek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 18:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Boldog szülinapot előre is :P

én nyáron leszek 18, és anyum meg 40 lesz 2 nappal később:D hát itthon szerintem elég nagy buli lesz , meg jókor is születtünk én 11 ő 13-ikán fizu után:P de a sajátomra szerintem azzal a 2-3 emberrel akik kiállnak mellettem télleg jóban-rosszban, bár 17ik is ilyen volt :-)

2010. jan. 27. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Meglepetés buli, kedvenc étterem. Nagyon klassz volt! (Az ikertesómnak és nekem). Most leszünk 20 évesek, a nyáron.
2010. jan. 27. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Amikor én 18 éves lettem(nyáron) rajtam kívül senkinek nem jutott eszébe:( Elég szar érzés volt,de túléltem...Szóval ez a szülinap is olyan volt mint a többi...
2010. jan. 27. 18:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Én ma lettem 18 éves. :P Egyelőre még nem ünnepeltem semmit, de majd hétvégén jól beb*szok. :D
2010. jan. 27. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!