Ki lett Naruto felesége?
Figyelt kérdés
????????????????????????????????????????????????????????
?A story végén nem magyarázták el az egyik legizgatóbb kérdést XD ?
????????????????????????????????????????????????????????
2014. nov. 9. 11:46
3/12 anonim válasza:
Hinata és nem nem halt meg.
Elvileg a filmben fognak összejönni, mangában valóba nem mutatták, hogy együtt lennének a végén, de a 2 gyerek akivel Hinata volt az nagyon hasonlított Naruto-ra szóval szinte biztos, hogy ő a fater.
4/12 anonim válasza:
akkor most már negyedikként gáz lenne azt írni, hoyg Narutoné? :D
5/12 TallandThin Boy válasza:
# miért halna meg? él és virul
6/12 KimiKomi válasza:
Örültem hogy Hinata lett a felesége,lányok közül őt szerettem a legjobban.A két gyerekük meg olyan cuki ellentétben Sakurá-é és Sasuké-é egy átok.:)
Bocsi azoknak akik szeretik Sakurát és Sasukét.
7/12 ::::KKxxKKxxKK:::::: válasza:
Am Hinata de, én azért sajnálom hogy nem Sakura. Bár nem biztos mert Minato azt mondta hogy olyat válaszon mint Kushina. Kushina meg haonlít Sakurára.
8/12 anonim válasza:
... de, ez eléggé biztos... :D Tekintve a hasonlóságot.
9/12 StephBlack válasza:
BIZTOS, hogy Hinata, az online mangaban benne is van
10/12 boruto9 válasza:
Hinata lesz, mert ha megnézed hiwaramat aki naruto lánya látod a hasonlóságot hinata és hiwarama között.
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!