Tudtok mondani a love stage-hoz hasonló animéket?
Nem valószínű, hogy találsz más ehhez hasonló animét. Amit 3at felsoroltál az a 3 "legjobb" képminőségben és karakter ábrázolásban. (bár ez nyilván relatív)
Mellesleg - nem kioktatásnak szánom, de talán megválogathatnád, hogy teszel fel egy kérdést - a Maiden Rose-ban nem "ronda" pasik vannak, egyszerűen a korhoz próbálták megfelelően ábrázolni, plusz néha nem árt ha a történetre is időt fordítasz nem csak arra ki mennyire cuki.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak néhány szép minőségű shounen-ai:
DRAMAtical Murder
No. 6
Meganebu! -mondjuk ezt nem láttam de a karakterek aranyosak-
Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru
07Ghost
Még lehet találni az animeaddicts keresőjével. És én igenis ajánlanám a régebbieket, mert függetlenül hogy nem HD minőség nagyon jókat lehet találni. De ha tényleg csak a látványra mész nem ajánlom neked őket... Bár előresz szólok ebből a műfajból (főleg yaoi) nincs annyira sok, hogy ennyire lehessen válogatni. (sajnos)
Nem úgy értettem amit a maiden rese-ról írtam csak olyanokat én is könnyen találok amiben ilyen pasik vannak és valami olyat kerestem aminek nem csak a sztorija jó de a pasik is helyesek. Nekem a maiden rese is tetszett mert ha csak a látvány érdekelt volna az elején kikapcsolom.
Köszi az animéket.
Még néhány, hogy válogass:
Antique Bakery
Honoo no Mirage
Kyou Kara Maou!
Loveless
Marginal Prince
Monochrome Factor
Princess Princess - bár itt fiúk lány ruhában vannak elég sokat, de attól még én szerettem :)
Tactics (a monochrome factoron kívül a másik nagy kedvencem)
Yami No Matsuei
És akkor így minden általam ismertet leírtam, amihez van felirat.
Heaven official's blessing
Ez az én kedvencem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!