B e r n i kérdése:
Mit kerjek karacsonyra?
Figyelt kérdés
en konyvekre gondoltam csak nem tudom hogy milyen konyveket kerjek2014. nov. 8. 18:55
1/5 anonim válasza:
Az írásod (és kérdésed :) ) alapján még fiatalka vagy, ezért inkább olyan könyveket ajánlok, amiket annó 13-15 évesen szerettem meg nagyon, és még mindig szívesen elolvasgatom őket:
Shiver trilógia (Shiver - Linger - Forever. mindhárom könyv nagyon jó)
Harry Potter könyvek
Darren Shan - Vámpír könyvek (Első része a Rémségek cirkusza. 12 könyvből áll összesen a sorozat.)
Csillagainkban a hiba
Árnyékvilág
Bíborhajú trilógia
Ha egyszerűbb stílusú könyvet szeretnél, akkor belekezdhetsz a Szent Johanna Gimibe. Mostanában nagyon felkapott, és a maga stílusában még szerintem is jó :)
Egyébként ha van valahol könyvesbolt, nyugodtan menj be nézelődni. Ha tizenéveseknek való könyvek érdekelnek, kérdezd meg merre találod a Vörös Pöttyös könyveket :)
2/5 anonim válasza:
Ahogy 1-es mondta, szerintem kérd a Szent Johanna Gimit, vagy Leiner laura bármely másik könyvét. Nem fogsz csalódni ;)
3/5 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok.köszönöm nagyon szépen :)
2014. nov. 9. 12:24
5/5 A kérdező kommentje:
koszi :) ennek tobb kotete is van?
2014. nov. 10. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!