Szellemet akarok idézni. Hogy kell?
Józan? nem mondtam, hogy igyál. :)
Egyébként a puding próbája az evés.
"A puding próbája az evés" annyit jelent: Próbáld ki és megtudod milyen. (gondolom a szellemidézésre gondolt)
A tenyeret meg nyilván a tükörben látták.
Elmesélek neked valamit: a szomszédunkban lakott egy nő aki meghalt. Elég rosszindulatú csaj volt. Az új szomszédunk kislánya 5 éves és rendszeresen látja a csaj szellemét. Ott kísért a lakásban. (tökéletes személyleírást adott róla). Nem egy nagy élmény az anyukának elhiheted.
Más ismerősöm is beszélgetetett már szellemekkel, de sok haszna nem volt belőle. (Nem árulják el a lottó-számokat.) Szóval nem tudom , miért olyan fontos neked. Inkább a kézenfogható világgal törödj! Ne zavargáld a szellemeket! Van elég érdekesség ebben a dimenzióban is. Csajozzál mondjuk!
Amit te írtál, az az ingázás. Annak semmi köze a szellemekhez, de tényleg működik. Csak nem a szellemek lengetik, ez hülyeség. :D És tűvel nem fog sikerülni, mert nem elég nehéz, inkább gyűrűvel.
Szellemidézési módszert nem tudok, de nem is akarom kipróbálni, láttam eleget anélkül is... Nem egy nagy élmény.
nem hülyeség, de nem is játék.
..lottószámokért soha nem próbálnám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!