Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szellemet akarok idézni. Hogy...

Szellemet akarok idézni. Hogy kell?

Figyelt kérdés
Azt hallottam egy tűbe bele kell rakni egy cérnát, le kell lógatni, hívni kell egyik elhunyt rokonomat, kérdezgetek tőle amire igen vagy nem a válasz, és ha igen akkor a cérna körbe, ha nem akkor oldalra kileng. De mit és hogyan kell ezzel kapcsolatban?
2010. jan. 27. 15:03
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
az csak egy álom. Ilyen sztem nincsen, akkor tudok beszélgetni egy halottal ha józan vagyok, és emlékszem is rá. Meg én nem tudom irányítani az álmaim.
2010. jan. 27. 15:33
 12/27 anonim ***** válasza:

Józan? nem mondtam, hogy igyál. :)

Egyébként a puding próbája az evés.

2010. jan. 27. 15:40
 13/27 A kérdező kommentje:
ezt a pundingosat nem értem.
2010. jan. 27. 15:43
 14/27 anonim ***** válasza:
második 15:24-es vagyok.Csak egy tenyeret,de nagyon féltem,igy átszaladtam a szobámba,és hatalmas csörömpölést hallottam,amire már sosem fogok rájönni,hogy mi/ki volt az!Ugyhogy vigyázzatok
2010. jan. 27. 15:47
 15/27 A kérdező kommentje:
milyen tenyeret?????? én nem értem vagy nem úgy írtok.
2010. jan. 27. 15:51
 16/27 anonim ***** válasza:

"A puding próbája az evés" annyit jelent: Próbáld ki és megtudod milyen. (gondolom a szellemidézésre gondolt)

A tenyeret meg nyilván a tükörben látták.

Elmesélek neked valamit: a szomszédunkban lakott egy nő aki meghalt. Elég rosszindulatú csaj volt. Az új szomszédunk kislánya 5 éves és rendszeresen látja a csaj szellemét. Ott kísért a lakásban. (tökéletes személyleírást adott róla). Nem egy nagy élmény az anyukának elhiheted.

Más ismerősöm is beszélgetetett már szellemekkel, de sok haszna nem volt belőle. (Nem árulják el a lottó-számokat.) Szóval nem tudom , miért olyan fontos neked. Inkább a kézenfogható világgal törödj! Ne zavargáld a szellemeket! Van elég érdekesség ebben a dimenzióban is. Csajozzál mondjuk!

2010. jan. 27. 16:13
 17/27 anonim ***** válasza:
ne idézz, mert utána nagyon összekavarodnak a gondolataid, én nem tudtam egy hétig este aludni, csak nappal.
2010. jan. 27. 16:48
 18/27 anonim ***** válasza:

Amit te írtál, az az ingázás. Annak semmi köze a szellemekhez, de tényleg működik. Csak nem a szellemek lengetik, ez hülyeség. :D És tűvel nem fog sikerülni, mert nem elég nehéz, inkább gyűrűvel.

Szellemidézési módszert nem tudok, de nem is akarom kipróbálni, láttam eleget anélkül is... Nem egy nagy élmény.

2010. jan. 28. 10:26
 19/27 A kérdező kommentje:
lány vagyok nem fogok csajozni. De hallottam már olyat is hogy megmondták a lottó számokat. Vagyis találgatni kellett ő meg jelzett h igen vagy nem. Akkor ez az egész szellemesdi hülyeség és kitaláció?
2010. jan. 28. 12:23
 20/27 anonim ***** válasza:

nem hülyeség, de nem is játék.

..lottószámokért soha nem próbálnám..

2010. jan. 28. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!