Hány órán belül kapcsolták vissza az invitel internetet kikötés után?
Figyelt kérdés
72 órát ígértek, ami holnap(szombat) délben jár le. Ugye nem csak munkanapra vonatkozik ez a 72 óra?
Aki járt már így írja meg a tapasztalatait!
Köszi előre is!
2014. nov. 7. 18:22
1/4 anonim válasza:
Csak belassítoták vagy teljesen kikötöték/ le az oszlopról?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem kötöttek ki semmit, szerintük csak lelassították, ami abban nyilvánult meg, hogy teljesen elment a tv-vel együtt. A telefon már aznap visszajött, amikor bizonyítottam a befizetést, de a tv és internet nem. :/
2014. nov. 7. 21:52
3/4 anonim válasza:
Aha akkor gondolom iptv. Zaklatni kell őket, ha nem teljesítik 72 órán belül.
Viszont lehetséges, hogy csak hétfőn lesz. De ezt az ingyenes ügyfélszolgálati számukon meg lehet kérdezni.
4/4 anonim válasza:
nekem annyi lenne az inviteles Tapasztalatom hogy kb 3 szor kötötték vissza az internetet mikor újra mentem hogy kössék vissza meg irtunk minden papirt Haza mentem rá 2 órára jön a Telefon hogy mivel 3 szor már kikötötték nem áll jogukba vissza kötni az internetet Majd 1 hónapra rá mikor már nem volt internet se tartozásom sem kiküldtek egy 7000 Ft csekket.... amit persze a mai napig nem adtam fel.... De már ilyen végrehajtóknak eladták azt a 7000 Ft Irtam e mail-t ilyen Inviteles Info cimekre Ott meg azt irták ha kifizettem mindent akkor Telefonon is köthetek szerződést velük.... Szóval nem tudom hogy ki kivel van de úgy hülyék ahogy vannak.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!