Mit gondolsz a kék szemről/szeműekről?
Figyelt kérdés
:P:P2010. jan. 27. 14:15
11/26 anonim válasza:
nem a szemnek a szine a lényeg, hanem a formája.csak kevesen jöttek még rá. amúgy meg a kék szem csak szőke és fekete hajjal talál, a vörössel a zöld szem, a meg igy tovább..
12/26 anonim válasza:
16:52!
Szerintem ez nem igaz,mert a kék szem a barna hajhoz is megy.
13/26 A kérdező kommentje:
Pont ezt akartam mondani :D és nekem pont barna hajam van és kék szemem:D
2010. jan. 27. 16:59
14/26 anonim válasza:
Mit gondolsz a kék szemről/szeműekről?
-"Kék a szeme."
15/26 anonim válasza:
a kék szem a barna hajjal nem talál éppen annyira, mint a szőkével és a feketével. nem hangsúlyozzák ki egymást annyira.
16/26 anonim válasza:
igen, a szemek formája... a legszebbek a fekete/ barna mandulavágású cicaszemek....hogy azokkal hogy lehet nézni... :-)
18/26 anonim válasza:
nekem részben kék. valamikor kék a szemem, valamikor sötét zöld. de van mikor sárga. na ehhez varjál gombot!!!! a hajam meg barna, se nem világos, se nem sötét.
19/26 anonim válasza:
nekem is kék szemem ban barna hajam,de végülik mindegy minden szemszín szép(főleg a vörös hehe)
20/26 anonim válasza:
Nekem tetszik ha valakinek kék a szeme ha lány akkor is pedig csaj vagyok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!