Melyik oldalon tudnék barátokat szerezni? De akivel tényleg tudnék beszélgetni. Szóval nem "nemtörődöm" emberekre gondolok, hanem olyanokra, akik tényleg rendesek.
A szüleim már rendesen utálnak. Kiskoromban rengeteget foglalkoztam vele és megszoktam, hogy én vagyok a "középpontban". De mostmár nem veszik észre, hogy azért vannak ezek a düh kitöréseim, mert semmit sem tudok velük megbeszélni. Nem vagyok hisztis típus, de azért jó lenne elmondani dolgokat anyunak.
A barátaim már nem is igazán barátok. A "legjobb" barátnőmmel próbáltam beszélni, de flegma, nagyon sokszor letilt, vagy elküld. Pedig én csak el akarom mondani valakinek a bánatom, örömöm (és kinek másnak, mint a legjobb barátnak?). Nagy stresszben élek, hisz senkinek sem mondhatok el semmit. Bocsánat, hogy ennyit papoltam, de nem tudtam egy egyszerű mondattal elintézni. Egyszóval: olyan oldalakat szeretnék, ahol tényleg normális emberek vannak. (De ha lehet ne azt mondjátok, hogy pl. chat, hanem, hogy melyik chat?)
Csak normális válaszokat szeretnék :)
Glah.
www.kerdesem.hu
hasonló, kérdezős, beszélgetős oldal mint ez, csak nem anoním. Nagy találkozók is szoktak lenni és privát partik is. Vannak egész fitalok is (amilyennek téged gondollak) és szívesen fogadják az újakat, bármilyen korú.
Én tudok ajánlani egy nagyon jó fórumot. Lehet ismerkedni, barátkozni, levelezni. Sok érdekes téma van és bátran nyithatsz témát, vagy szólhatsz hozzá. A moderátorok meg felügyelik az oldalt, így nem kell még véletlenül sem tartani rossz emberektől. Nézz körül és ha tetszik, akkor nyugodtan regisztrálj rá.;-)
www.users.cwi.hu/forumvilag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!