Juszi kérdése:
Létezik még valahol RTA 602-es cukorrépa kiszedő valahol az országban?! Jól tudom, hogy csak 20 db készült belőle?
Figyelt kérdés
#RTA602
2014. nov. 5. 21:05
1/2 anonim válasza:
Hát ez jó kérdés. :) Én eddig még nem láttam az országban ilyet... Csak egy Herriau AM-6-ot, de az se sűrűn fordul elő, de az hasonló az RTA-hoz. Kétmenetes betakarítás ma már nem nagyon van, maximum a nagyon kis gazdaságokban, akik maguknak termesztik a répát saját célra... Manapság inkább holmer terrados t3 és ropa eurotiger-ek vannak, amik egymenetesek.
2/2 vargadávid válasza:
Jól tudod, nagyon keveset gyártottak. Nekünk kettő volt, egyiket régen eladtuk, egy még van. Szóval létezik. De lehet, hogy tényleg ez az utolsó, mert én sem láttam máshol már jó régóta. Miért érdeklődsz iránta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!