Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért patthelyzet az, ha két...

Miért patthelyzet az, ha két ember egymás fejéhez szegezi a pisztolyt?

Figyelt kérdés
Minden filmben van ilyen, de tényleg nem értem, hogy miért nem meri egyikük sem meghúzni a ravaszt. Ettől ő mér halna meg ?
2010. jan. 26. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:

ezt én se tudom

de ilyen a John Woo filmekbe van :D

2010. jan. 26. 23:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem, azért mert nem tudja, olyan gyorsan meghúzni a ravaszt, hogy a másik, ne vegye észre. Hiába lövöd, fejbe a másikat, ha annak az izmaiban elindult az inger és ő is meghúzza a ravaszt és neked szintén nincs időd elmozdulni.

Persze, ez csak spekuláció. Még nem lőttem fejbe senkit és idáig még engem sem lőttek.

Érdekelne, annak a véleménye aki már volt ilyen helyzetben .

2010. jan. 26. 23:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Jól mondja az előző. Nem lehet olyan helyen lelőni valakit, ahol 100%-osan tudod, az illető meg fog halni a másodperc tört részén belül, és nem tudja meghúzni a ravaszt.

Na késsel már más a helyzet :)

2010. jan. 26. 23:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert ilyenkor egyenlő (egyenrangú) a két ellenfél!
2010. jan. 27. 00:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert egyszerre is tüzelhetnek.
2010. jan. 27. 10:57
 6/6 anonim ***** válasza:
mert amatőr gyilkosokról van szó. vagy meghúzzák már a zt a szerencsétlen ravaszt, vagy nem, de a béna filmekben mindig félórát megy a hezitálás, aztán megérkezik a szuperhős, lemészárolja a rosszfiúkat, vérpatak meg minden, a megmentett ártatlanok tapsolnak, kisüt a nap, a szép szőke nő hősünkhöz simul szerelmesen.... dögunalom.
2010. jan. 27. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!