Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nehéz huzni a kuplungot...

Bandi 23 kérdése:

Miért nehéz huzni a kuplungot simson sr 50 esnél? és hol kell elvezetni a bovdent? Amikor huzom a kuplungot miért nehéz huzni?

Figyelt kérdés
2014. nov. 4. 19:47
 1/2 joco5582 válasza:

Az enyémen a vázon lévő furaton megy be és a vezetéktábla alján fut egészen a gyújtásdekliig. Szerintem érdemes lenne megnézned, hogy a kuplung blokk felőli kar könnyen mozog-e. Mármint meggyőződni, hogy bovden nélkül könnyen jár-e a szerkezet. Egy kalapácsnyél tökéletesen megfelel.

Ha az jó, akkor szereld le a bovdent és kézzel nézd meg nincs-e rajta esetleg törés. Nem nyomódott-e be a háza. Lehet hogy csak szimplán rozsdás. De lehet, hogy egy szál elszakadt és ettől szorul. Bárhogy is filléres tétel cserélni.

2014. nov. 6. 11:40
 2/2 A kérdező kommentje:
a bowdent kicseréltem vadi uj,már jo helyen van elvezetve,de mégis nehéz huzni.alul néztem a kart,alig birtam elöretolni,mszoval valami ott lehet,,de nemtudom mi!!!
2014. nov. 7. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!