Ilyet lehet? Körömlakk + uv gél
Én nem értek ezekhez, de a pasi agyammal tuti kipróbálnám, hogy működik e. Aztán kiderül, hogy működik e vagy sem :).
Egyébként nekem az a véleményem erről a műköröm készítésről, hogy a nők között ez valami státusz szimbólum lehet, hogy valaki műkörmöző. Arról nem beszélve, hogy lassan már minden második nő ezzel foglalkozik :), továbbá, hogy a pasik 1%-át érdekli, hogy egy nőnek milyen a körme :D. Szerintem a nők csak egymásét nézik...
Jó... ha szép ápolt körme van egy nőnek én is vetek rá egy pillantást, de nem az van, hogy; ÚÚÚ ez biztos tűzálló, meg saválló, és húú de irigylem vajon hol csináltathatta :D
Mert ti pasik nem vagytok megfontoltak. Én előtte tájékozódok ;)
És mint látod nem tetszelegni akarok vele, csak nincs időm ilyenre, és ez legalább tartós.
Már rég megszáradt volna, ahelyett, hogy itt vársz a válaszra :)
De miért ne tetszelegnél vele?! Nincs azzal baj!
Csak szerintem több nő nézi meg a műkörmöket egymáson, mint pasi. Ez csak az én véleményem :)
Jelenleg van időm várni.
Nem igazán érdekel, hogy nézegetik e a körmömet. A lényeg, hogy jól érezzem magam azáltal, hogy szépek :)
Ennyi hülyeséget összehordani tényleg csak egy pasi tud, na mindegy...........
Természetesen abszolút lehetséges a párosítás, de uv színes lakk pl. szerintem nem is létezik, illetve más téren is jó lenne tájékozódnod, mert tönkre is teheted a körmödet, mivel nem értesz hozzá. Az uv gélt, hívjuk mostantól zselének, ha nem gond, ez az elfogadott neve, úgy tudod összepárosítani, hogy megfelelő előkészítés (fertőtlenítés, saját köröm bolyhozása, nail prep, primer) után felviszed a körmödre a zselét, uv lámpában kötteted, fixálod (zselé fixálóval, cleanserrel), majd rákened a körömlakkot, azt nem lehet az uv lámpába tenni, mert nem szárítja meg hamarabb. Viszont a körömlakk tartósságát nagyon nagy mértékben növeli az, ha zselére kened fel.
Esetleg fixálás után érdemes átreszelni a körmöt, bufferrel is, ráhúzni egy nagyon vékony réteg zselét, újra fixálni és így lakkozni, erre azért van szükség, hogy tökéletesen sima felületet kapj, így szebben fog mutatni a lakk.
Kedves #6:
Én, mint pasi, így látom és még rengeteg más pasi is. Szerinted hülyeség amit írtam, szerintünk meg így van.
Személy szerint nem is ismerem el szakmának! Inkább csak komolyabb hobbinak. Szerencsére a nők és a férfiak nem gondolkoznak egyformán, nem feltétlen rossz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!