Tudnátok ötletet adni munka keresesben?
Figyelt kérdés
Lány vagyok.15 leszek nem sokara. A szuleim nagyon rosszul állnak anyagilag és segíteni szeretnék nekik. Tisztában vagyok azzal is, hogy korombelieknek alig van munka lehetőségük. Azt is tudom, hogy nem álom munkat kapok, ha egyáltalán kapok. Bolti pakolás, gyumolcsszedes, szorolap osztogatás. Akarmi. Kérlek ajánljátok helyeket, ahol lehet próbálkozni!:(2014. nov. 1. 12:38
1/1 anonim válasza:
15 év alatt nem végezhetsz munkát. 15 évesen csak iskolai szünetekben, majd csak 16 év felett lehet szabadon (akár úgy hogy nappal iskolába jársz, éjjel dolgozni, ha bírod).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!