Fémhúros Aria gitárról mi a véleményetek?
Szia!:)
Véleményem szerint pénzkidobás. Ha a későbbiekben mégsem fog bejönni a gitár, akkor csak rajtad marad, vagy nagyon nehezen fogod tudni eladni és bukással.
Én azt ajánlom, hogy használtan vegyél egy ilyen kis kezdőgitárt. 15 -ért már láttam is egyet, erősítővel! Kezdésnek akármilyen megteszi :) (használt hangszertől nem kell félni! :) )
Remélem tudtam segíteni!
Az első komplett idióta, inkább el se olvasd a kommentjét.
15 ezerért gitár erősítővel együtt az csak valami ipari hulladék lehet, tűzifának jó maximum.
Kezdésnek pedig abszolút nem felel meg bármi, mert csak elveszi a kedvét az embernek.
Az mondjuk jogos, hogy érdemes használtban gondolkozni, de nem is értem, hogy jött ide az elektromos gitár.
Másik: abból a hangszerboltból, ahol fémhúros klasszikus gitárt javasolnak menekülj.
30 ezer körül egész jó klasszikus gitárokat lehet kapni használtan, körül kell nézni a neten.
"Ha valaki kezdő gitáros, az próbálja ki valahol a gitározást (mielőtt saját gitárt vesz), hogy van e hozzá érzéke?"
Ez meg hülyeség, a gitározás nem olyan dolog, hogy öt perc alatt kiderül az ilyesmi.
1 év után esetleg, de addig meg csak nem árt egy saját hangszer... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!