Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fémhúros Aria gitárról mi a...

Fémhúros Aria gitárról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Voltam egy hangszerboltban és ott ajánlottak nekem egy Aria gitárt, ami klasszikus, fémhúros és 6 húrja van.30. 000 a gitár + 5. 000 a tok hozzá. Szerintetek megéri? Jók az Aria fémhúros gitárok? Ha valaki kezdő gitáros, az próbálja ki valahol a gitározást (mielőtt saját gitárt vesz), hogy van e hozzá érzéke?

2014. nov. 1. 11:50
 1/2 anonim válasza:

Szia!:)

Véleményem szerint pénzkidobás. Ha a későbbiekben mégsem fog bejönni a gitár, akkor csak rajtad marad, vagy nagyon nehezen fogod tudni eladni és bukással.

Én azt ajánlom, hogy használtan vegyél egy ilyen kis kezdőgitárt. 15 -ért már láttam is egyet, erősítővel! Kezdésnek akármilyen megteszi :) (használt hangszertől nem kell félni! :) )

Remélem tudtam segíteni!

2015. febr. 1. 18:38
 2/2 anonim válasza:

Az első komplett idióta, inkább el se olvasd a kommentjét.

15 ezerért gitár erősítővel együtt az csak valami ipari hulladék lehet, tűzifának jó maximum.

Kezdésnek pedig abszolút nem felel meg bármi, mert csak elveszi a kedvét az embernek.

Az mondjuk jogos, hogy érdemes használtban gondolkozni, de nem is értem, hogy jött ide az elektromos gitár.

Másik: abból a hangszerboltból, ahol fémhúros klasszikus gitárt javasolnak menekülj.

30 ezer körül egész jó klasszikus gitárokat lehet kapni használtan, körül kell nézni a neten.

"Ha valaki kezdő gitáros, az próbálja ki valahol a gitározást (mielőtt saját gitárt vesz), hogy van e hozzá érzéke?"

Ez meg hülyeség, a gitározás nem olyan dolog, hogy öt perc alatt kiderül az ilyesmi.

1 év után esetleg, de addig meg csak nem árt egy saját hangszer... :)

2015. febr. 1. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!