Lányok, akik verekedtek már, meséljétek el, hogy történt?
én szinte minden nap fiúkat verek lányokat nem szoktam mert idegesitenek vagy piszkálnak
egyszer az 1ik fiú osztálytársam beszekitota a körmöm és ugy megvertem h sirt és majd nem betört a feje
Egyszer az egyik fiú osztálytársam leakarta lökni barátnőmet egy bicikliről és megfogtam és levágtam a földre.... akkorát reccsent hogy meg sajnáltam... azt hittem hogy eltört valamije!
egy másik: egy iszonyat nagy darab osztálytársam (fiú) tiszta erejéből megdobta egy labdával egy pici vékonyka osztálytársamat (lány) a kis pici meg odament és úgy megtépte hogy egy maréknyi a kezében maradt szó szerint egy maréknyi ... az meg dühébe neki akart menni, én voltam a közelébe és megfogtam a pólóját hát szegény póló szétszakadt! tiszta erőmből ütöttem ,de ahogy fogtam a pólóját csak húzott keresztül a termen mintha ott se lennék.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!