Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lányok, akik verekedtek már,...

Lányok, akik verekedtek már, meséljétek el, hogy történt?

Figyelt kérdés
Miért volt a bunyó, és hogy zajlott le? Csak lányok véleményét várom!

2010. jan. 26. 12:23
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
egy fiú fülöndobott hógolyóval én meg jól megvertem pedig 3 évvel idősebb volt nálam de úgy menekült utána hogy jó volt nézni :D
2010. jan. 28. 11:34
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

én szinte minden nap fiúkat verek lányokat nem szoktam mert idegesitenek vagy piszkálnak

egyszer az 1ik fiú osztálytársam beszekitota a körmöm és ugy megvertem h sirt és majd nem betört a feje

2010. jan. 28. 14:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi képen a sztorikat, várok még hasonlokat! :)
2010. jan. 28. 18:53
 4/6 Krisztike.Renáta válasza:

Egyszer az egyik fiú osztálytársam leakarta lökni barátnőmet egy bicikliről és megfogtam és levágtam a földre.... akkorát reccsent hogy meg sajnáltam... azt hittem hogy eltört valamije!

egy másik: egy iszonyat nagy darab osztálytársam (fiú) tiszta erejéből megdobta egy labdával egy pici vékonyka osztálytársamat (lány) a kis pici meg odament és úgy megtépte hogy egy maréknyi a kezében maradt szó szerint egy maréknyi ... az meg dühébe neki akart menni, én voltam a közelébe és megfogtam a pólóját hát szegény póló szétszakadt! tiszta erőmből ütöttem ,de ahogy fogtam a pólóját csak húzott keresztül a termen mintha ott se lennék.....

2012. jan. 13. 15:51
 5/6 anonim válasza:
úú, ilyen nálunk is volt, mint amit az előző válaszoló írt, hogy haj maradt a kezében
2013. febr. 2. 13:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, hogy történ az a verekedés? Kik között, miért és hogy zajlott a bunyó? Köszi előre is. :)
2013. febr. 2. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!