Unatkoztam és elkezdtem egy könyvet írni. Szerintetek milyen?
Most őszi szünetben unatkoztam és elkezdtem írni egy "könyvet".Eddig milyen?
1.fejezet
Augusztus 26
Ma van a szülinapoomm!!
-Rami!!! Gyere,megjöttek a nagymamáék!!-kiabálta anyu.
-Megyek!!-feleltem,és boldogan szökdécseltem le a lépcső fokokon.Na igen.Ma van a szülinapom és a család összegyűlt.
-Sziasztok-mondtam halkan és egy kicsit megiletődve mert vagy 30 lufit tartotak a kezükben.
-Szia drágaságom! Anyukád mondta hogy nagyon szereted a lufikat!-ezután nagyi két puszit nyomot az arcomra.
-Ig-e-en p-persze- mondtam egy vigyort erőltetve az arcomra.
-Gyertek beljebb-szólalt meg anya.Végül elég jó szülinapom lett.Kaptam sok szép új ruhadarabot,a gimibe dolgokat,és egy nootebookot.A "buli" este 6-ig tartott.Elpakoltunk,utána rögtön előkaptam az új eszközömet és böngészni kesztem.Most biztos sokan csodálkoztok hogy ennyi a szülinapom..hát ja..ennyi..az általánost most fejeztem be (7 évesen kezdtem) és a barátnőim elég messze laknak tőlem.Új gimibe kell hogy mennyek,és még fogalmam sincs melyikbe megyek.Kettő suliba jelentkeztem; a VxV gimibe ès a H+H gimibe.A VxV-be szeretnék járni az egy nagyon menő gimi az összes barátnőm oda jelentkezet.A H+H-ba csak azért jelentkeztem hogy ha nem vesznek fel a VxV-be akkor tudjak hova menni.De oda nem megyek!!! Sokan arról beszélnek hogy kisértetek vannak benne,és sosem látnak ott diákokat.Az a pletyka hogy a tanárok nem engedik ki onnan a gyerekeket..Á milyen hülyeség.De nem is kell rajta gondolkodnom tuti felveszenek a VxV-be :D Ja amúgy a nevem Nagy Ramóna de csak Raminak hívnak.15 éves egyszerű lány vagyok..még..
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!