Hogyan kezdhétnek új életet célokkal hobbival?
25 éves vagyok de az életem egy csőd nincsenek barátnőim barátaim senkim me évek óta egyedül vagyok pontosan 10 éve. Volt egy 3 éves kapcsolatom aminek vége lett az év elején azóta nem sikerült találnom senkit igaz nem is kerestem. Nincs életcelom egyed nem megy semmi. Dolgozom csak haza jövök és semmi a munkatarsaím mind idősebbek tőlem tehát kizárása hogy velük eljárás valahova is
Nem bírom már ezt a magány elegem van nm vezet sehova próbálok célokat talán de semmi.....egy új párkapcsolat sem jön össze mert aki tetszik most neki családja tehát tabu! Nem érzem magam szépnek pedig mások azt mondják hogy igen is szép vagyok. De hát akkor ezt miért nem látják a pasik a fiatal pasik mert az idősebbek gondolok itt a 35 tol felfelé korosztalyara ok persze megtalalnak. Mit tegyek hogy legyen végre barátom aki tetszik is.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!