Tökcefre hogyan?

Figyelt kérdés

Tökből csináltunk cefrét.

Le lett hámozva, kimagozva, felaprítva.

Kapott fajélesztőt, citromsavat, pektinbontó enzimet.

El is kezdett forrni, viszont most abbahagyta a forrást és furcsa szaga van. Ez normális? Mitől lehet?

Bocsi de először csinálom. Gyümölcscefrében jártas vagyok, de a zök még új. Előre is köszönöm a segítséget.



2014. okt. 29. 16:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!